Messenger_creation_bb447516-41d5-43a0-a7b4-a318bbdb82c6
Nina Razboršek 10. julija, 2024

Športni dogodek na Križnem Vrhu

V soboto, 8. junija 2024, je Športno društvo Križni Vrh gostilo športno-družabno prireditev za mlade, ki je potekala na športnem igrišču Križni Vrh. Dogodek, ki je bil namenjen otrokom in njihovim staršem, je privabil med 40 in 50 obiskovalcev, kar je organizatorje več kot zadovoljilo.

Dogodek je potekal od 9.00 do 15.00, vreme pa je bilo sončno in prijetno, kar je omogočilo nemoteno izvedbo vseh načrtovanih aktivnosti. Otroci so se lahko preizkusili v različnih dejavnostih, ki so bile skrbno pripravljene za njihovo zabavo in učenje.

Na napihljivem igralu so otroci sproščali svojo energijo. Igralo je bilo ves čas zasedeno, saj so se otroci navdušeno podili in skakali.

Kolesarski poligon je bil prav tako velika atrakcija. Približno 15 otrok se je preizkusilo v spretnostni vožnji, kjer so se srečali z različnimi ovirami, podobnimi tistim, ki jih lahko srečamo na cestišču. Otroci so se na poligonu izkazali s svojo spretnostjo in previdnostjo, obvezna oprema pa so bile čelade in njihova lastna kolesa.

Poleg napihljivega igrala in kolesarskega poligona so bili na voljo tudi tobogan, gugalnice in Ristanc. Te tradicionalne otroške igre so pritegnile številne mlade obiskovalce, ki so uživali v igranju in druženju s prijatelji.

Organizatorji iz športnega društva Križni Vrh so izrazili svoje zadovoljstvo nad uspešno izvedbo prireditve. “Z obiskom in sodelovanjem otrok ter njihovih staršev smo izredno zadovoljni. Veseli nas, da smo lahko pripravili dogodek, ki je ponudil zabavo in koristne dejavnosti za naše najmlajše,” je dejal predstavnik društva.

Celoten dogodek je potekal v sproščenem in veselim vzdušju. Ob koncu prireditve so se mnogi že veselili prihodnjih dogodkov, ki jih bo organiziralo športno društvo Križni Vrh.

Športno-družabna prireditev je tako še enkrat dokazala, kako pomembno je druženje in aktivno preživljanje prostega časa za otroke in njihove starše. Organizatorji že načrtujejo nove dogodke, ki bodo prav tako namenjeni spodbujanju gibanja in druženja mladih. (Zapisala: Nina Razboršek, foto: Anže Jerebinšek) 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja