SMETI CHAT
Nina Razboršek 20. marca, 2024

Čistilna akcija v KS Laporje

Spoštovani krajani in krajanke Krajevne skupnosti Laporje,

Turistično društvo Laporje z veseljem napoveduje organizacijo čistilne akcije, ki bo potekala v soboto, 6. aprila 2024. Z vašo pomočjo želimo naše kraje narediti še lepše in čistejše. Akcija se bo osredotočila na čiščenje javnih površin, cest in jarkov v naši skupnosti.

Kako se lahko vključite?

Za sodelovanje v čistilni akciji ni potrebna predhodna prijava. Vsi, ki bi radi prispevali k bolj čisti in zdravi skupnosti, se lahko obrnete na svoj vaški odbor, kjer boste prejeli vse potrebne informacije, rokavice in vreče za smeti.

Pomembno obvestilo:

  • Čistilna akcija ni namenjena čiščenju privatnih zemljišč niti zbiranju kosovnih odpadkov iz gospodinjstev. Osredotočili se bomo na čiščenje javnih površin, kar vključuje odstranjevanje odpadkov s cest in iz jarkov.
  • V primeru, da med čiščenjem naletite na nevarne odpadke, kot so uporabljene igle, azbestne plošče ali kaj podobnega, je pomembno, da tega ne poskušate odstranjevati sami. Prosimo vas, da takoj obvestite Komunalo Slovenska Bistrica, ki bo poskrbela za varno odstranitev nevarnih materialov.

Z vašo pomočjo lahko naredimo veliko razliko! Čistilna akcija predstavlja priložnost, da skupaj prispevamo k ohranjanju čistega in zdravega okolja za nas vse. Zato vabimo vsakega izmed vas, da se nam pridruži v tej pomembni pobudi.

Za dodatne informacije lahko kontaktirate Turistično društvo Laporje ali vaš vaški odbor.

Veselimo se vaše udeležbe in skupnih prizadevanj za čistejšo KS Laporje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja